Kinderfietsen

Z8 Kinderkleding & kinderfietsen

In samenwerking met Z8 kinderkleding zijn wij gestart met het ontwerpen van kinderfietsen. Z8 is een gevestigd merk met een onverschrokken imago welke uitstekend past bij ons als tweewieler leverancier. Klik hier voor meer info mbt het merk z8.

Het begon met een gesprek in een van de businessclubs die wij regelmatig bezoeken. We raakten in gesprek met de mensen van Z8 en een nieuw idee was geboren.

Direct enthousiast begonnen we eigenlijk al tijdens het gesprek de eerste ideeën te delen en waren we al onderweg een fiets te ontwerpen. Uiteindelijk hebben we afgesproken later in de week een meeting te plannen en samen om tafel te gaan.

De meeting was een waar feestje. Z8 met de branding en wij met onze kennis over tweewielers waren een match made in heaven. De eerste concepten werden in samenwerking met de designers op papier gezet en wij konden aan de slag. De prototypes zijn bijna klaar en wij kunnen niet wachten om deze aan jullie te laten zien. Het is een waanzinnig project om deel van uit te maken en de kinderen blij te maken met een stoere hippe fiets die ook nog een zo ontworpen is dat deze zeer dynamisch rijdt en iedereen met een straatlengte achterlaat.

De uiteindelijk gekozen ontwerpen zijn de kers op de taart. Z8 heeft aangegeven hier ook wielerkleding bij te gaan ontwerpen wat het plaatje natuurlijk helemaal afmaakt. De kleding hebben we nog niet gezien, maar geloof ons als we zeggen dat je daar nooit de plank mee mis slaat. Voor naar school, maar ook in het dagelijks leven kan de kinderkleding gedragen worden. Het is altijd comfortabel en kan tegen een stootje omdat de kwaliteit kleding van een zeer hoog niveau is.