Cambridge dieet

We zijn een leuk initiatief begonnen. Het Cambridge dieet initiatief voor te dikke motor rijders. Voel je aangesproken als je buik altijd maar in de weg zit als je je stuur wilt bereiken.We hebben ontzettend vaak het verzoek gekregen in hoeverre wij er voor open staan om een in samenwerking met een health website, een initiatief te starten waarbij we onze eden helpen om wat gewicht te verliezen. Begrijp ons niet verkeerd, als jij je comfortabel voelt met buik op de motor en je totaal niet aangesproken voelt, dan is het Cambridge dieet wat we gaan voorstelen niets voor jou.

Hoe werkt het Cambridge dieet?

Bij het Cambridge dieet wordt er gekeken naar wat je eet en op welk moment van de dag je dat doet. Het is erg belangrijk dat je dit op een goede en gestructureerde manier bijhoudt. Op Stayhealthy.nl (dat is het health platform waar we deze samenwerking mee gestart zijn), kun je uitgebreid lezen wat het Cambridge dieet nu precies inhoudt.

Je zult zien dat het veel met discipline te maken heeft en voornamelijk met het NIET ETEN. Want voor de meeste van ons toch wel een dingetje zal gaan worden. Je kunt je vanaf volgende week opgeven voor het grote gezamenlijke dieet. Wij zullen er van onze kant voor zorgen dat we vanuit Stayhealthy.nl de Cambridge dieet pakketten klaar hebben liggen. Deze kunnen dan gewoon vanaf deze website besteld worden, met de speciaal voor onze leden bijbehorende kortingen. Je registreert je heir en besteld op de andere website en gebruikt daar een speciale code voor: Cambridge dieet Swierts welteverstaan. Veel succes allen!