Bestellingen

Vanaf nu kun je niet alleen ons ruime onderdelenbestand en onze scherpe prijzen bekijken, maar ook rechtstreeks via je pc bij ons bestellen. Dit laatste wordt ook wel ‘kopen op afstand’ genoemd en hiervoor zijn enkele door de wet bepaalde regels en voorwaarden opgesteld. Voor een snelle en vertrouwelijke afhandeling van jouw bestelling is het belangrijk even onze voorwaarden te lezen. Wanneer je een bestelling plaatst, krijg je altijd eerst een retourmail met vermelding van het artikel met totaalbedrag inclusief verzendkosten en of het artikel van je keuze in voorraad is.

Krijgen wij binnen 24 uur geen retourbericht, dan gaan wij over tot het plaatsen van je bestelling. Alle bestellingen proberen wij binnen 48 uur op de gewenste bestemming af te leveren. Betalen is mogelijk op twee manieren: – Onder rembours. Betalen aan de postbode bij aflevering – Per bank vooruit. Nadat je bestelling geplaatst is, mailen we je de factuur van je bestelling toe. Zodra het verschuldigde bedrag bij ons op de bankrekening staat, sturen we je bestelling toe. Let op, deze wijze is een stuk goedkoper dan onder rembours. Let op!!! –

De artikelen moeten altijd in de originele verpakking worden geretourneerd en mogen niet zijn beschadigd of gebruikt. – Speciaal bestelde en geleverde artikelen kunnen wij helaas niet retour nemen. Garantie op snelle onderdelen zoals cilinders, uitlaten en op elektrische onderdelen kunnen wij niet geven. Vastlopers en producten die niet aan de gewenste snelheid voldoen, vallen eveneens niet onder garantie. Aan alle genoemde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend en prijswijzigingen zijn voorbehouden.